Add Comment Register

Höstfix

onsdag 28 september 2011 kl 13:41

moisturisers--intensive-moisture-balance-19Ja ingen har väl missat att hösten är på G även om vi har haft helt underbart väder här ett par dagar. För vår del började dagen med ett stressigt BVC besök. Lyckades få en tid kl 8.30 nu på morgonen och det krockar ju ganska mkt med dagis som också börjar kl 8.30 för våra flickor. Gjorde dock en liten fuling och lämnade 8.25, hann sedan ner till Vårdcentralen och var på plats vid BVC exakt kl 8.30, de ni. Eftersom Molly fyllde 5 månader för några dagar sedan var det sprutdags och det var till och med så illa att det var två sprutstick som väntade. Tur var att BVC sköterskan var så gullig och omtänksam att hon hämtade en kollega. De stack Molly exakt samtidigt vilket innebar mindre obehag för Molly då hon slapp spänna sig inför andra nålsticket.

På vägen hem från BVC åkte jag förbi Sofielunds och fixade lite skivor till att såga bokstäver i. Ska ut i garaget ikväll och vara lite produktiv. Sen har förmiddagen ägnats åt lite höstfix. Vi har plockat iordning på balkongerna, tagit bort mattorna som legat därute och burit bort dem och möblerna till förråden. Sen har vi tagit bort takboxen på bilen, täckt veden och städat undan lite annat som inte behöver eller ska stå framme i vinter. Dessutom har golven på nedervåningen dammsugits och tvättats av. Man kan hinna mkt ibland. Just det ja, har beställt en ny dagcreme. Blev samma som alltid och jag beställer här.

Snart väntar hämtning av våra godingar och sedan tar vi bilen till Guttens mormor och hälsar på. Ska bland annat lämna tillbaka dopklänningen men även ta en fika och vara lite sociala.

Nej nu måste jag klä på mig lite fräschare kläder.

Kram

Skriv ett svar