Add Comment Register

Inte sådär jättestolt kanske…

onsdag 7 september 2011 kl 09:46

Nej jag kan inte påstå att jag är särskilt nöjd arg mammamed mig själv just nu. Fick ett ordentligt utbrott på Thea för en stund sedan och sådant ger ju alltid en bitter eftersmak. Hon valde att ignorera mig flera gånger när jag bad henne att ta på sin pyjamas och tyvärr är det som att hålla ett rött skynke framför mig. Så bar in henne i hennes säng varvid hon får ett utbrott och skriker som en galning på mig = ett ännu större och rödare skynke (tänk i storlek med ett lakan). Nu blev ju jag galen, tål inte att barnen skriker så till oss vuxna, och jag reagerade med att sänka mig till samma nivå som en 5 åring. Lyckat eller hur??!! Usch, snabbt efteråt känns det ju såklart skitdumt, dock håller jag fast vid att Thea betedde sig illa, men jag borde ha hanterat det annorlunda. Efter att ha pratat med Thea om det så har jag ju förstått att hon inte gick iväg och tog på sig pyjamas eftersom hon var rädd att Ellie skulle ”stjäla” hennes plats på mattan bredvid Molly. Jag har förklarat för Thea varför jag blev så arg, att jag blev för arg, har bett om ursäkt för detta men samtidigt förklarat att hon också gjorde fel. Vilken häääärlig morgon. Hoppas att resten av dagen bli bra iaf. Snart väntar frukost, sedan påklädning, dammsugning och muffinsbak.

Ha det så gott!

Skriv ett svar