Add Comment Register

Invägning & öppna förskolan

måndag 26 september 2011 kl 08:08

Har bestämt mig för att börja på riktigt igen med ”bantningen”. Låter nog mer seriöst än vad det egentligen är, ska bara skippa godis, kakor & läsk alla dagar förutom en, gottedagen. Har varken tid eller lust att lägga så mkt fokus på maten men ska iaf fortsätta satsa på att äta hemlagad mat. Var ett tag sedan jag skrev ut våra matsedlar här, har fortsatt med dem men det har inte blivit av att jag delat med mig av dem. Ska iaf börja skriva dem här igen, tar det lite mer allvarligt då. Blir att bestämma en ny idag och skulle gärna storhandla också för att få det gjort.

Vägde mig förut, ligger på 61.2 kg. Mitt nästa delmål är 60 kg. Då ska jag belöna mig med ngt. Nej nu måste jag ta tag i livet. Jag och flickorna ska till öppna förskolan och det börjar 9.30. Ha det så gott! Kram

Skriv ett svar