Add Comment Register

Kalasdags igen & städnojja som vanligt

onsdag 20 juli 2011 kl 08:27

Idag är det kalas som gäller. Mina bröder och Fjärilar3deras familjer kommer för att fira Ellie idag klockan 14 och vi ska bjuda på fika. Kommer inte att variera mig särskilt mkt från förra kalaset utan det blir återigen den där franska chokladtårtan, dock utan whoopiesarna. Det blev som sagt lite mäktigt med båda och det räcker gott med bara tårtan. Ska försöka att hinna med att dekorera den lite finare idag så att jag vågar visa en bild här senare. Som vanligt innan vi får gäster får jag städnojja och helst skulle jag vilja hinna med att damma hela huset idag. Upplever att det blir så smutsigt nu när hela familjen är hemma och det ger mig lite panik, men hinner jag inte innan kalaset så kommer jag försöka i eftermiddag att städa. Ska även försöka hinna med lite bokstavstillverkning ikväll så dagen är fullspäckad :-) Som sagt, stressigt är det och det är bäst att sätta igång.
Ha det så gott.
Kram Ida

En kommentarKommentera »

  1. ~Marita~

    hejsvejs..hoppas kalaset gick bra! Du har då hunnit med mycket här under tiden jag varit borta.
    Önskar dig en fin kommande vecka!
    ~marita~

Skriv ett svar