Add Comment Register

Laddar för fullt

måndag 24 oktober 2011 kl 10:31

Inspirationsbild

Underbar inspirationsbild från House doctor

Sitter just nu med min tekopp och laddar för fullt. Har varit hemma i 15 minuter nu, har hunnit få i en tvätt men sedan var jag tvungen att ta rast 😉 Är inte alls sugen på att städa, men vet att det känns bättre när jag väl har kommit igång. Måste komma igång också för snart vaknar Molly och då är det ju inte lika smidigt att städa längre. Åhhh jag önskar att jag hade en miljon att spendera, då skulle jag kunna handla en massa nytt hem hit, fixa lite som behöver fixas (golven, fräscha nya tapeter och såklart lite olika roliga prylar och möbler) och då skulle det garanterat vara mkt roligare att städa, right??!!

Ja drömma kan man ju alltid.

Nu väntar dammtrasan

Skriv ett svar