Add Comment Register

Laddar för städning

söndag 6 november 2011 kl 10:36

Sitter och laddar för att ta tag i lite städning. Behöver köra över golven med både dammsugaren och moppen, städa toaletten och slänga i litet tvätt i djävulsmaskinen. Men först måste jag bara sitta 2 sekunder och ta det lite lugnt. Har precis varit ute och lagt Molly i vagnen. Mitt hjärta är så himla duktig när det gäller att somna i vagnen själv. Jag behöver bara lägga ner henne i vagnen och ställa henne ute så somnar hon sedan utan att jag varken behöver vagga henne eller gå omkring med henne  – det är lyx. Dessutom sover hon oftast så pass bra utomhus att jag får flera timmar där jag kan fixa med annat.

Idag då? Ja härnäst väntar lite borstning av flickornas hår. Sedan är de fit for fight för dagen. Därefter är det städning som gäller, lite fix med tvätten, byte av sängkläder, städning av toaletten, en kopp te, lite målande med flickorna och en lokal loppis i eftermiddag. Allt på egen hand då Gutten jobbar extra igen… Vet att det är högst frivilligt men fan vad tråkigt det är när han jobbar helg. Andra helgen i rad dessutom. Tur att det ger lite klirr i plånboken.

Nej nu ska jag ner i tvättstugan.

Ses senare.

Pöss

Skriv ett svar