Add Comment Register

Man har det faktiskt jäkligt bra

torsdag 5 mars 2015 kl 21:55

hallbordet

 

Ibland slår det en; gud så bra man faktiskt har det. Det är så jäkla lätt att rusa genom livet och inte ens ta sig tid att uppskatta allt bra man har. Så är det ofta för mig men ibland stannar jag faktiskt upp, tänker efter och känner mig genuint lycklig. Jag har ju allt jag behöver i mitt liv; en underbar sambo, 3 fantastiska flickor, ett härligt hem, ett bra jobb, fina vänner, en go släkt samt en aktiv fritid. Mer behöver man ju egentligen inte.

Mycket har ändrats sedan sist jag kikade in här. Jag kommer att uppdatera er som hittar hit men ikväll nöjer jag mig med att påminna er om att se vad ni faktiskt har och uppskatta det. Allt annat kan ni få tids nog men man blir aldrig lycklig om man aldrig stannar upp och inser vad man redan har.

Tills imorgon, ha det underbart och glöm för guds skull inte att njuuuuta!

Kraaaaaam

 

Skriv ett svar