Add Comment Register

Mer tålamod = mindre skrik

torsdag 11 augusti 2011 kl 12:42

Trots mitt tidigare, lite deppade inlägg, Utflykt i Grännaså har det faktiskt varit en bra morgon. Jag är ungefär lika trött som igår men känner ändå ett lugn i kroppen som jag inte känt på länge. Riktigt skönt faktiskt och det har idag medfört att jag haft ett större tålamod med mina söta flickor. För en gång skull har det gått en hel förmiddag utan att jag skriker åt mina stackars tjejer. Usch känner mig som världens sämsta förälder ibland när tålamodet brister och jag inte kan låta bli att skrika högt till dem. Det är ju inte en sån förälder jag vill vara. Innan har jag inte alls varit sån, men sen jag blev föräldraledig och fick Molly har energin runnit ur mig och jag orkar verkligen inte att vara pedagogisk. Det tillsammans med att flickorna bråkar med varandra, med mig, busar och inte lyssnar är ingen bra kombo. Men som sagt, idag har det gått bra och vi har ägnat fm till att se lite på TV och att pyssla med pärlplattor och att göra armband. Ska se det här som en nystart, från och med nu ska jag försöka att bli den mamma jag vill vara. Tänker ropa hit tjejerna snart igen så att vi kan fortsätta pyssla och ska försöka att visa Thea hur man virkar lite senare.

Resten av dagen kommer nog också gå i lugnets tecken. Har inget planerat i em, vi ska äta lite lunch snart och sedan kommer Gutten hem vid 17.  Ikväll ska Ida och jag springa, då får det bli 6,4 km, hoppas bara att hundarna orkar med det. Ska även måla färdigt lite bokstäver och hinna tapetsera några av dem. Senast när jag var ute i garaget sågade jag en skiva som jag ska klä med tyg och göra en anslagstavla av, handlade tyger och band till det inne på Stoff och Stil. Borde hinna det när Gutten kommer. Nu väntar plock av disk, påklädning (av moi, springer fortfarande omkring i pyjamas medan flickorna är färdiga sedan länge) och sedan lunch.

Ha det så gott så länge!
Kram

Skriv ett svar