Add Comment Register

Missuppfattat…

fredag 9 december 2011 kl 11:31

Ja jag måste ha missuppfattat Emma igår. Vi hade bestämt träff idag men så igår messade hon och frågade om vi kunde träffas då istället för idag. Eftersom jag hade mammaträff så kunde ju inte jag och jag fattade sen som att träffen idag fortfarande var aktuell. Men nu har Emma ännu inte kommit  och det är ju en timma sent så förmodligen blev träffen avbokad igår fast att jag inte uppfattade det. Det var ju lite snopet. Dock kanske det inte var helt fel för nu är golvet städat med raketfart, disken fixad och nu fick jag plötsligt tid att sköta tvättstugan. Inget ont som inte har ngt gott med sig :-)

Ikväll blir det träff med mina underbara tjejer. Det vankas middag och vin, inte för mig, och såklart en massa massa prat. Eftersom jag går på diet kommer jag nog vara tråkig och hålla igen men det ska nog gå bra ändå. Ska bara bli så underbart att träffa mina goa kära söta mysiga vänner ikväll. Behöver en dos av deras vänskap.

Nu är det tvättstugan som hägrar och sedan ska nog Thea, jag och Ellie baka en pepparkaksdeg tills imorgon och kanske ngt mer gott om Thea får bestämma :-) Hinns det blir det ett LCHF knäcke också.

Skriv ett svar