Add Comment Register

Mitt sätt att komma iform

onsdag 13 juli 2011 kl 08:35

Nu har jag snart ”bantat” i 6 veckor. Det är nästan 4 veckor mer än vad jag vanligtvis Kontorsstolbrukar klara och jag tror faktiskt att jag kommer klara att fortsätta. För min bantning är inte så dramatisk utan innebär bara att jag försöker att inte äta kakor, godis eller dricka söta drycker under veckorna. Har en gottisdag i veckan, oftast lördagar, och då får jag äta onyttigt. Jag har dock inte förbjudit mig själv att ta en kaka vid fika eller så, men då begränsar jag mig till max en kaka och inte mer. Problemet innan har alltid varit att jag gett upp om jag tagit en kaka och istället tänkt att jag lika gärna kan ta 3 till eftersom jag redan förstört allt med den där kakan. Men så är det ju inte, en kaka är ju nästan ingenting, medan 3 till är väldigt många för många. Dessutom använder ju vi menyer numera vilket har medfört att vi nästan aldrig äter pizza eller annan utemat.

Sedan har jag börjat springa med min svägerska. Vi springer 3 ggr i veckan och nu har vi lånat hem en motionscykel från svärmor som jag ska försöka cykla på 2 ggr i veckan. I höst blir det att köra lite pass, box och pump, men just nu är det sommarstängt så det här får duga. Tror att det är bra att ha en träningskompis om man är som jag och har dålig karaktär. Iaf är det viktigt för mig i början innan jag har kommit in i det. Mitt delmål är som sagt 63 kilo men mitt huvudmål är 55 kilo. Tror dock inte att jag kommer kunna nå eller åtminstone hålla det så försöker känna mig nöjd med en vikt på ungefär 56-58 kilo. Drömmen vore att ha några tusen att satsa på en ny garderob när jag nått slutmålet men det lär ju inte hända. Men tänk vilken morot det skulle vara :-)

Det var lite om min ”bantning”.

Ha det så mysigt.

Kram

Skriv ett svar