Add Comment Register

Nu ligger jag iaf på minus

fredag 26 oktober 2012 kl 21:31

Ja gu´vad glad jag blev imorse när jag ställde mig på vågen. Vågen visade klart och tydligt att jag minsann minskat 1 ½ kg sedan mitt senaste besök. Visserligen är jag inte ett dugg stolt över min nuvarande vikt, 62,3 kg, men det går ju iaf åt rätt håll. Så början på dagen var bra.

 

Förmiddagen var också mysig. Jag och Gutten besökte ju Theas klass där vi körde ansiktsmålning och bjöd på Halloweengodis. Alla utom ett barn ville bli målade så det fanns att göra. När vi sen var klara fanns det både vampyrer, en batman, flera fjärilar, en ängel och en discotjej i klassen. Barnen verkade uppskatta det och det var flera andra barn ifrån andra klasser som bad om att också få bli målade=) Kan verkligen rekommendera de ansiktsfärger vi kör med. Jag har köpt dem här och de är perfekta att måla med då det följer med ett set färger, pensel, idébok och en bonus är att de dessutom är lätta att tvätta bort.

 

Dagen på jobbet gick fort. Jag har ju handlett 2 logopedstudenter under 3 veckor och detta var deras sista dag. Det har varit en lärorik period både för mig och studenterna men jäklar vad det har tagit på mig. Hann ju inte ens börja jobba förrän de var där så planeringen inför praktiken blev ju inte den bästa. Sen tar det ju också att vara alert, svara på frågor, se till att studenterna är sysselsatta och att hela tiden finnas till hands. Tjejerna var supergulliga och det har varit en rolig tid men nu ska det bli skönt att bara ha sig själv att ta hand om på jobbet. Är gött att det är lov nästa vecka för då kan jag fokusera helt på sånt som inte hunnits med under den här perioden.

Eftermiddagen har vi tillbringat i Tranås. Barnen behövde nya overaller och mer rejäla vinterskor så nu är vi ett antal 1000-lappar fattigare. Känns faktiskt skönt trots det för det finns inget värre än när man känner att barnen har för dåliga kläder. Nu kan jag känna mig trygg med att de är rustade för en kall vinter. Tyvärr kan jag inte kalla shoppingturen för särskilt mysig. Gutten var inte alls på humör eftersom han hade huvudvärk och jag var så förbaskat trött att ett tålamod inte ens existerade. Barnen lyckades locka fram några stycken utbrott från min sida och jag riktigt känner vilken kass mamma jag har varit ikväll =( Ska försöka kompensera det imorgon genom att vara en snäll mamma med en massa tålamod, mycket kärlek och en hel del mys.

Nu väntar film. Gutten har äntligen börjat piggna till efter en stor dos huvudvärkstabletter så kanske kan det bli en mysig stund i soffan iaf.

PÖSS!

Skriv ett svar