Add Comment Register

Ny dag – nytt liv (en gång till)

måndag 17 oktober 2011 kl 22:13

vacker takkronaVacker takkrona från Jessikas och Björns hem

Ja nästan varje vecka börjar mitt nya liv och varje tisdag har jag gått tillbaka till mitt gamla. Ändå kan jag inte låta bli att bestämma mig på söndagskvällarna att ”imorgon börjar mitt nya liv, då ska jag skippa godis, kakor och läsk under vardagarna”. Att man aldrig lär sig. Gårdagen var såklart inget undantag. Blev så trött på mig själv och mitt frossande att jag bestämde mig för att nu blir det sockerfritt några dagar (åtminstone fram till nästa mammaträff på onsdag). Faktiskt har det gått riktigt bra idag. Har dock ätit digestive, vet att de innehåller socker, men det känns inte så onyttigt och de passar så gott till teet. Tackade nej till överbliven läsk nu till kvällsmaten – kors i taket. Tränade ju nu ikväll och imorgon blir det en PW när jag lämnat flickorna på dagis. Skulle nog behöva sätta ett viktmål igen nu för att peppa mig själv lite att ta i det där lilla extra. Jag vill ju verkligen bli av med mammamagen, mammakilona har faktiskt trillat bort för länge sen men kvar finns en degig mage.

Nu ska jag försöka sova ifatt lite. Tror tyvärr inte att de svarta ringarna under ögonen kan misstas för en sotig makeup.

Sov gott!

Kram

Skriv ett svar