Add Comment Register

Plötsligt så händer det…

torsdag 15 december 2011 kl 07:47

Inatt har Molly vaknat…. 0 ggr. Igår natt var det 1 gång (okej en gång vid 5  också men det räknas ju som morgon). Allt detta sedan jag slutade amma (ooopa tjejer, det blir paaaarty på nyår ;-)). Nu tycker man säkert att jag borde vara sjukt pigg, jag menar innan vaknade hon ju mellan 5-7 ggr per natt, men så är det tyvärr inte. Istället tåras ögonen av trötthet nu när jag äter frukost och hjärnan känns lite degig. Kanske är det tröttheten från 7 ½ månads störd sömn som hinner ifatt mig eller så kanske det är hormonerna sen amningen som lämnar kroppen. Eller så är det LCHF dieten?? Hur som, detta känns grymt hoppfullt.

Bloggen har fått ligga på paus ett par dagar nu. Har som sagt varit otroligt trött och helt oinspirerad. Är egentligen inte så jätteinspirerad idag heller men nu satte bloggabstinensen in. Idag väntar jobb på skolan. Tycker verkligen om mitt jobb men trots det är det alltid segt att kastas ut i verkligheten. Man går ju lite som i en bubbla när man är föräldraledig. Som tur är spricker den rätt fort bara man kommit till jobbet.

Förresten, dieten går skitbra. På en vecka tappade jag 1 ½ kg så i helgen vägde jag 59,4 kg. Vi kör ju rätt extremt nu, typ 0 kolhydrater och 0 socker. Men om 1 ½ vecka ska vi börja mysa till det på fredagskvällarna och lördagarna. Detta efter att ha hållit upp helt i 3 veckor. Därefter blir det att köra LCHF sön-fredag.

Siktar på 55 kg nu, ”bara” 4,4 kg kvar.

Pöss och hörs ikväll!

Skriv ett svar