Add Comment Register

Rygg och mage

tisdag 27 maj 2014 kl 22:24

rådjur

Tavla i vårt sovrum. Har skapat en tavelvägg med pyssel och teckningar från barnen. Huvudet på den här tavlan har Gutten och jag målat tillsammans. Vi målade varsin halva av huvudet och det blev riktigt kul.

Jepp, idag blev det ett rygg/magpass i källaren. Är väldans nöjd att det blev ngn träning överhuvudtaget. Kan inte påstå att jag var sådär fasligt laddad att träna när jag lagt flickorna klockan 20. Men 20.20 stod jag på CT:n nere i källaren och därefter körde jag ett pass som jag hittat på Youtube. Passet gick okej, saknade lite energi men misstänker att det var klockslaget som påverkade mig.

Dagen har annars varit bra. Tiden på jobbet rusade förbi och när jag kom hem tittade Carolin med barn förbi. Vi åt mellis tillsammans och pratade och pratade och pratade. Supertrevligt! Har varit totalt osocial hela våren men nu har jag faktiskt återfått lite ork att träffa vänner. Igår blev det en spontan träff med min helt UNDERBARA vän Jessica. Hon ringde mig lite hastigt och lustigt eftersom hon var i trakterna och gissa om jag var lycklig när hon kom på en fika. Hon bor ju i Vänersborg så vi träffas ju alldeles för sällan – detta var därför en stor bonus.

Som jag skrev i förra inlägget har mycket fokus legat på träningen den här våren. Jag blir ibland lite frustrerad eftersom jag känner att jag saknar viktiga kunskaper för att få till ett bra träningsupplägg men jag jobbar på det. Detsamma gäller kosten. Min dröm är att få en stark och välmusklad kropp, att träna 4-6 ggr/vecka samt äta en kost som jag kan leva med. Jag vill satsa på MIG nu och har börjat släppa mitt inredningsberoende. Visst, inredning är fortfarande viktigt men vi har ju ett fullt fungerande hem och jag orkar inte lägga mer pengar, tid och energi på att göra om hela tiden. Tror snarare att jag kommer att trivas bättre här hemma om jag trivs på riktigt med mig själv.

Nu måste jag fixa i ordning för sänggång.
Stor kram

En kommentarKommentera »

  1. susan mayer

    Thank you so much for such a well-written article. It’s full of insightful information. What are some of the cheapest places to travel to in the world? From Asia to Africa and Europe, we’ve got budget breakdowns for the cheapest …
    URL: https://www.things-todo.org/

Skriv ett svar