Add Comment Register

Snålmamma

onsdag 12 oktober 2011 kl 15:48

mammafika

Ja mammaträffen gick fint. Vi tog en promenad och avslutade som sagt med lite smörgåsar och fika här hemma hos oss. Även den här veckan flöt samtalet bra och ca 3 timmar flög förbi. Så häftigt när man inte ens märker av tiden. Blev helt chockad när jag insåg vad klockan var då den närmade sig 12 och Ann var tvungen att gå för att hämta storebror.

När de andra mammorna gått hem kom det hit några gubbar från Securitas Direkt för att prata hemlarm och brandskydd. När jag bokade träffen sa hon i telefon att mötet skulle ta ungefär 30 minuter. Stämde ju inte riktigt då. När det gått ungefär en timma var jag tvungen att avbryta eftersom jag skulle hämta tjejerna på dagis. De båda männen var dötrevliga och vi drack till och med kaffe/te tillsammans men ngt köp blev det inte idag. Har ju redan ett larm där bindningstiden är till och med nästa höst och ska vi byta kommer vi behöva betala ca 4200:- emellan. Dock var det här larmet bättre än det vi har idag eftersom det även är rökdetektorer kopplat till det. Ja det tål att funderas på under det år som är kvar på bindningstiden.

När jag hämtat flickorna åkte vi ner och handlade lite inför kvällen. Passade på att springa förbi Carolin som fått en leverans från ett nytt märke. Fanns mkt fint som jag säkerligen kommer att bli sugen på. Hämtade iaf en väska som jag köpte från hennes webshop igår. Hon har nämligen haft lite rea och bland annat sålt ut några väskor som jag älskar. Ellie har en sedan innan men nu var det Theas tur att få en också. I mataffären, dit vi gick efteråt, fick Thea dock ett psykbryt och kallade mig snål eftersom hon inte fick handla ngt. Känns ju rätt otacksamt när jag precis hämtat en väska till henne och då hon för två dagar sedan tog hål i öronen. Så nu får vi se om det blir hon eller Molly som får väskan. Vägrar ta otacksamheten som hon visade och detta tjat i affärerna har kommit först nu när hon är 5 år gammal. Sån har hon aldrig varit förut, ska det verkligen komma såhär sent??! Försökte visa henne att det inte är acceptabelt men hon tycker mest synd om sig själv när jag skäller och jag vet inte om budskapet riktigt går fram.

Nej nu måste jag slänga i mig lite lunch, har inte hunnit det ännu.

Kram

Skriv ett svar