Add Comment Register

Te – check, chokladruta – check

tisdag 30 augusti 2011 kl 21:49

Chokladbollar

Mina & Ellies chokladbollar/rullar

Japp, sitter här i soffan med min tekopp och min älskade choklad. Idag har både jag och Gutten tränat. Egentligen är det ju inte min träningsdag men var så sugen på att köra ett pass att jag charmade till mig lite tid från Gutten. Så ikväll har jag testat på Body toning. Var ganska kul men jag blev inte så utmattad som jag vill bli och vi tränade inte magen öht. Visst armarna fick sig en omgång och det känns ju super men magen är så otroligt degig att den också hade behövt tränas. Tack och lov blir det förhoppningsvis Box imorgon och det passet brukar vara bra för både armar och mage. Jag älskar att träna, skulle gärna vilja träna varje dag. Dels ger det en sådan skön känsla i kroppen med sedan hjälper det ju mot sötsuget. Jag är inte alls lika sugen på godis, kakor, och läsk när jag tränat. Vägde mig faktiskt idag och vågen visade 62,4 kg. Det känns helt okej med tanke på att jag fuskat lite nu i sommar. Hoppas bara att det kommer hjälpa med fler och mer varierade träningspass så att jag fortsätter gå ner. Nästa delmål är 60 kg. Då ska jag försöka få ihop några kronor att handla lite kläder för. Är ju viktigt att belöna sig lite också.

Nu ska jag söka efter frukosttips på nätet och recept på bra bröd.

Ha en underbar kväll!

Kram

Skriv ett svar