Add Comment Register

Välkomna lediga dagar

onsdag 28 maj 2014 kl 22:47

Pysselväggen

Ännu ett alster från vår sovrumsvägg. Här har jag ramat in lite teckningar som tjejerna har målat.

Att det ska bli skönt med ledighet. Jag har verkligen längtat efter detta. Helgens ledighet stavas TID med FAMILJEN. Det känns som att det alltid är en massa andra saker som kommer emellan och orken finns inte riktigt att ägna sig åt barnen så som jag skulle önska i veckorna. Därför ska vi passa på att UMGÅS den här helgen. Gutten jobbar eftermiddag den här veckan och det är så fruktansvärt segt och tungt. Känner mig dessutom väldigt låst beträffande träningen och det gör mig på så tråkigt humör. Skulle vilja ge mig ut på en löprunda men det kan jag bara göra riktigt tidigt på morgonen och det har jag inte haft ork till. Att jag sen har ägglossning gör inte saken bättre och inte heller att godissuget är så sjukt stort.

Nä fy vilket gnäll! Skyller det på för lite sömn och ägglossningen.

Dagen har egentligen varit bra. De stora tjejerna har varit hos Carolin och lekt i ett par timmar och under tiden cyklade Molly och jag ner till samhället och handlade. Köpte bland annat lite metallfärg, lite kött, lite mjölk och en äcklig choklad med saltlakrits. Det sista, d.v.s saltlakrits-chokladen, var Mollys ”inköp”. Hon lyckades nämligen, i ett obevakat ögonblick, pilla upp förpackningen och stoppa in en chokladbit i munnen. Skitunge! Jag kom på henne eftersom jag råkade titta på henne och då stod hon helt still (bara det är misstänkt), med händerna framför munnen och såg väldigt skyldig ut. Fattade ju direkt att hon stoppat ngt i munnen och gissa min besvikelse när jag insåg att det var lakritschoklad. Jag HATAR choklad med konstiga smaker och nu skulle jag bli tvungen att köpa en sådan. Upplyste såklart lillan om att det var helt förbjudet att äta ngt innan man betalat men det var väldigt bittert att behöva köpa en choklad som man aldrig kommer vilja äta. OM hon nu prompt skulle snatta en chokladbit så kunde hon ju åtminstone valt en god smak 😉 Nä skämt åsido, man blir ju lite skamsen när sånt här händer men förhoppningsvis gick budskapet fram till Molly – betala först, äta sen.

Metallfärgen som inhandlades är förresten tills imorgon. Då ska vi ha en fixardag här hemma. Jag ska måla fönsterkarmar och fönsterbleck och Gutten ska måla lite husgrund. Barnen ska vara hemma men farmor kommer att vara barnvakt under förmiddagen. Det är bara en liten del av grunden som behöver målas så Gutten kommer att ta barnen sen. Fönstren kommer däremot att ta längre tid så jag kommer nog köra hela dagen.

Snart väntar sängen. Sov så gott!

Skriv ett svar