Add Comment Register

Varför är jag så seg?

onsdag 28 december 2011 kl 20:55

pepparkakshus1

Ja bloggen har legat på is för jag har inte varit ett dugg sugen att skriva ngt alls. Vet ärligt talat inte varför men är så seg och känner mig så oinspirerad. Julen har iaf varit bra. Tomten var snäll mot mig iår och kom med en ny symaskin – precis vad jag önskat mig. Har gått och kikat på den i flera dagar och önskar att tiden fanns så att jag hann sy ngt på den också. Men har faktiskt jobbat i några dagar och sedan har släkten tagit lite tid. Dan före dopparedan var min och Guttens bror här med sina respektive plus barn. Julafton tillbringades hos min mamma på dagen och här hemma med svärmor och svärfar på kvällen. Juldagen var vi hos svärmor och svärfar, annandagen var vi hos min mamma igen och igår em hälsade vi på Guttens mormor. Hektiskt värre med andra ord. Hinner nog inte sy ngt den här veckan för på fredag ska vi ha kusinträff. Ser fram emot det skitmkt, det är vi som anordnar det och vi har barnvakt så det är paaaaarty som gäller.

Nej nu ska jag äta lite godis. LCHF ligger lite på is nu i mellandagarna. Tar nya tag på måndag men kör iaf på med träningen som vanligt så har inte ballat ur helt och hållet.

Ha en mysig kväll!

Pöss

Skriv ett svar