Bli gravid, Gravid, Förlossning, här hittar du svaren på dina frågor om graviditetet sorterat i kategorier. För musen över kategorierna och klicka på den du vill veta mer om.

Add Comment Register

Barnets kön?

Hej Jag var på rutinultraljudet i vecka 18+1 och frågade om dom kunde se könet på bebisen hon sa att hon inte skulle leta men om den/det tittar fram skulle vi få se det. Bebisen låg med benen i kors men tillslut visade hon för oss. Hon ville inte berätta vad det var själv utan att vi själva fick titta efter ifall att det skulle komma ut nåt annat än vad det är. Vi såg klart och tydligt en snopp. Anledningen till att vi ville ta reda på det är för att det är mycket mysigare att inreda och köpa kläder, könet spelar ingen som helst roll egentligen. Nu i efterhand har jag börjat fundera på hur säkert det är att se rätt kön i vecka 18? Kan man säga i % eller vad är det som man kan ha sett fel? Tänk om det ändå skulle komma ut en flicka trots att vi såg en kille. Kanske är bäst att köpa allt i vitt iaf? Mvh

Svar
Din fråga borde besvaras av den person som gjorde ultraljudet. Ibland kan man se könet mycket tydligt och kan då vara säker på sin sak. Men ibland kan det vara svårare att se könet. Några procentsiffror kan jag inte ge dig.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex × = 48