Bli gravid, Gravid, Förlossning, här hittar du svaren på dina frågor om graviditetet sorterat i kategorier. För musen över kategorierna och klicka på den du vill veta mer om.

Add Comment Register

Knöl i armhålan och gravid i vecka 29

Hej jag har bara en liten fråga. Jag är gravid i v.29 och upptäckte för ca 2 veckor sedan en knöl i vänstra armhålan, varit hos vc och kollat men de trodde det var en körtel och skulle avvakta. Dock tog min nojja över och skall till bröstklinik snart för att kolla. Jag kan få tag i knölen och då pressas det ut klar lite klar vätska \”lite klibbig\” från en por, nästan exakt som den råmjölk jag kan pressa fram ur brösten. Kan man ha bröstkörtlar i armhålan? Mvh Linda

Svar
Ja, man kan ha bröstkörtlar i armhålan. Det brukar svullna och växa till under graviditet. Det är bra att du ska undersöka dig så du får mer klarhet.