Add Comment Register

Sunwing side beach dag 1

tisdag 21 augusti 2018 kl 17:20

Egentligen var ju dag 1 resan hit, vi reste ju på kvällen och de passade då oss mycket bättre än att resa på morgonen. Vi kom typ fram till hotellet vid 02 och dagen efter va lite trött dag men så mycket enklare resan gick. Blev ju liksom mitt i sov dags och mat rutinerna flöt mer på som vanligt. Vi reser hem på kvällen/natten också efter en hel dag med bad, vilket åter igen blir snarkeli Snark på hem resan och mer harmoniskt.

I bussen på väg till flyget och kidsen på Arlanda. Nej Charlie drack inte öl de är skoj haha och Flora och Milla när dom kollar på planen är de sötaste ja sett!!

Nu till dag 1, vi har bara hängt vid poolerna hittills för de är ju de vi är här för, bara bada sola och laga oss. Inge stress och fara omkring. De blir kaos med så många barn och dom är trött och orkar inte gå osv ja ni vet haha!

Perfekt morgon, lunch och middags hängs ställe medans mamman och pappan kan äta klart :)

Vi har de så härligt och va enkelt och härligt att resa med blöjfria och mer ”stora” barn. Flora blir ju 3 i november, inge byta blöja, inge jaga små busiga troll utan alla bara är, njuter och håller sig på samma ställe. Förra året i Grekland va de ju rymnings VM och jaga 1 åring hela dagarna haha! MEN dom bråkar i bland ja lovar, inte frid och fröjd exakt hela tiden ;)

10 kommentarerKommentera »

 1. filmstreamingfr

  Merci pour votre partage utile. J’ai beaucoup lu ces connaissances, cela me donne beaucoup de choses.

 2. soap2day

  Lovely pictures you should keep sharing

 3. Charis

  Very nice article. Keep posting. I want to wait for your next article. Thank you!
  https://www.mega-dede.com/estrenos

 4. Streamcomplet

  Any individual angel investor can obtain an immense advantage from the group’s expertise if he decides to become a part of a considerate group of angel investors.

 5. Mejortorrent

  Your face is transparent, totally transparent and your attitude shines through whether it’s positive or negative.

 6. liteblue

  Liteblue is the web-based services portal that takes care of not only the customers but also the current and retired employees of the network and has digitised all of the aspects of the postal services.

 7. megadede.com

  Tisdagen den 30 januari kom den efterlängtade dagen, Cataleya är nu här! En liten flicka på 3360 gram och 50 cm. Förlossningen gick bra trots att den va väldigt jobbig, men så värd efteråt. Skönt att den biten är över nu. Jag berättar mer om förlossningen i ett annat inlägg.

 8. Randy Bonnette

  Looking for new posts

 9. walmart associate login

  Before talking about WalmartOne Login, it is important to discuss regarding Walmart Wire. The Walmart Wire is the official web portal for the employee’s where they can view their schedules or paystubs etc.

 10. super mario bros

  Tisdagen den 30 januari kom den efterlängtade dagen, Cataleya är nu här! En liten flicka på 3360 gram och 50 cm. Förlossningen gick bra trots att den va väldigt jobbig, men så värd efteråt. Skönt att den biten är över nu. Jag berättar mer om förlossningen i ett annat inlägg.

Skriv ett svar


två × = 18