Add Comment Register

Vardag rutiner och plugg!

tisdag 4 september 2018 kl 19:47

Nu har vi kommit igång efter semester. Vi gick från 0-100 över en natt. Jag är helt slut haha! Och så mycket information som matas in i huvudet på mig på 1,5 vecka är helt sjukt. Men det är otroligt roligt och så skönt att få lägga all fokus på skolan. Nu jäklar ska jag få min första eller ja andra utbildning. Har ju min nagelterapeut utbildningen men finns inte så mycket valmöjligheter där precis. Men nu så, mot min första utbildning där massa olika möjligheter och inriktningar finns :) Nästa vecka ska vi lära oss ta blodprov. Gud ska ja kunna de, känns både läskigt och roligt! Älskar att utmana mig själv även om jag är lite av en smått bekväm människa som gärna hänger kvar i de trygga och det jag kan hehe, nya saker är läskigt till och med en app i telefonen ändras, gud jag får paaaanik och slutar använda appen nästan haha!

Men härlig med rutiner igen efter ett långt sommar lov. Nu börjar världens bästa höst! Älskar hösten! Blir mörkt, tända ljud, HALLOWEEN !!!!!!!!! då ska vi minsann till grönan å skutskär och kolla spöken mohaha! Och sen kommer julen.. Jan-maj är min depressions månader, alltså haaaaaaaatar!

Jaja nu är det lyxfällan och Hollywood fruar som väntar på tv:n ;)

Skriv ett svar


3 + = sju