Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kärlek till alla!

2011-09-29 @ 09:50

Jag ligger lite efter i allt vad som jag ska berätta för er. Men förhoppningsvis kommer jag kunna lägga upp det mesta i dagarna som kommer nu när mamma är här o kan ta Killis lite.

Ni som jag har säkert märkt att det varit lite torrt på bloggfronten hos mig de senaste dagarna, men det är inget jag hetsar upp mig för heller, vissa dagar blir fler inlägg o vissa mindre. Jag menar i början av min ”bloggtid” så bloggade jag väldigt lite o sällan. Men jag hade ingen koll då på hur det fungerade samt att jag inte hade så stort intresse.

Men numera är detta ngt som jag tycker är ASKUL, en av mina största hobbies o det tillhör min vardag nu. Och att ni vill följa mig på vägen är en STOR bonus, för jag älskar alla era fantastiska kommentarer det ska ni veta!

Jag har massor mer kommentarer som jag ska svara på, både i inlägg och i kommentarsfält, så om ni lämnat spår men inte fått svar, så håll utkik och skulle jag ändå missa nån gång, så förlåt mig, jag är inte mer än mänsklig!

Men jag vill att ni ska veta, att alla ni som läser, så är jag himla glad att ni finns här! Oavsett vad ni tycker om mig:)

Ni behöver inte alla tycka bra om mig, men att ni läser och intresserar er för mitt o min familjs liv är en stor komplimang för mig oavsett!

Men såklart gillar jag er mest, ni som glädjs med mig o ger mig bra feedback, det är givetvis ni som är bäst:)

Puss på er, nu ska jag gå ner o betala proppar, (det var en huvudsäkring som gått i källaren). Så JA vi har ström nu! Tack Gud o Tack Johan för du fixar allt, älskar dig!

Unknown

Kärlek till alla!Kommentera


5 − = två