Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Maaat, annars skriker jag!

Go morn. Flickorna är uppe innan tuppen. uret är just nu 6.20..gääääsp. Igår var så mysigt…vi länge oss i min säng, en tös på vardera sida av mig o läste en bok lånat från bibblan ”Vi leker att du är katt”. Sen skulle Freja gå o kissa så gosade te att lite me täcket o i me nappen på Alicia. När ja sen kom upp så sov hon nästan. O sen somnade hon efter en liten stund. jag låg bara bredvid. underbart..låg länge kvar o kikade på mina nöjt sovande barn♥.

Alicia 4, 5 månad

Alicia 4, 5 månad


Igår var vi på bvc och lillan väger 5955 g (2 veckor sen 5700g) hon följer kurvan fint! 64 cm lång. Nu e Alicia så pass me så man ser på hela henne att hon vill att man ska busa med henne. Hon gillar att gosa me med kramar o pussar då blundar hon o låter ett läte som låter nöjt. Vi e fortfarande förkylda och nätterna vaknar A flera gånger och nöjer sig inte bara med nappen…maaaat, annars skriker ja! Hoppas att de e pga förkylningen för vi vill ju inte börja me sånt när hon knappt ätit på natten innan. men några i mammagruppen så att deras små hade börjat böka på natten…vaknat varje halvtimme o sånt..ucha! Nu är de me två timmars mellanrummet men gillas inte ändå.
Nu e vi långlediga! Totte tar ut sin semester nu, i somras hände ju olyckan i ögat så de blev bara sängläge o sjukskrivning. Så nu kommer vi komma en mycket bra bit me huset!
Pappa Totte o Freja byggde en koja vid den stora glansiga berget

Pappa Totte o Freja byggde en koja vid den stora glansiga berget


20130904_121141-e1378443599114.jpg”>20130904_081556
I onsdags var det ju blodprov för hypertoriosen och Freja e på modig. Efteråt åkte vi till leklandet där vi mötte upp Bodil o Emil. Oj va barna lekte. Härligt! Alicia somnade två omgångar så ja kunde leka ja me och köra bilarna med Freja.
Dom lekte o lekte♥

Dom lekte o lekte♥


Alicia va nöjd o glad hela tiden. lite arg/ledsen när hon skulle somna i vagnen men somnade snabbt me den Goanappe.

Nu somnade A igen och vi ska äta frukost! Mmmmmm…
Kommentera


åtta − 6 =