Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Go kväll

Go kväll
Igår va mina Goa tjejjor på lunch. Jag bjöd på pastasallad o glass me Daimkulor till efterrätt. Ena är ju glutenallergiker så glass passar till alla. Babblade av oss om de mesta av de senaste. Evenina hade vart på Ullared och Freja fick en sån söt rosa tunika och en prinssessbadräckt som hon kan ha när vi ska resa! hon va blyg när hon fick dom men sen skulle de prompt prövas o tunika skulle va på för på eftermiddagen kom Sigge (2, 5år) och mamma Jenny o pappa Kjellén på besök. Ungarna lekte i kojan, målade på stenar, klättrade i stenhögarna och red. I natt väckte Freja mig kl 02.00 och var skollhet! Yrade o skakade men somnade tillslut vi 03. mina tittskåp va så onda o hårda för Alicia hade inte ätit på hela natten och som jag skrivit i tidigare inlägg så hon haft en vecka me massa matningstillfälle under natten 23, 02, 04, 06..i vanliga fall är det ett per natt och har bara varit två innan dess. men tror nu efteråt att de va för hon vart förkyld. Hoppas jag i alla fall på för i natt så fick ja väcka henne för att hon skulle äta vi 03.30 för då hade ja så ont så ja inte kunde somna. Hoppas denna natten blir bra för nu behöver ja lite sömn själv! O om hon inte skulle vakna för mat så får ja fasiken pallra mig upp o pumpa för bästaste är ju om hon klarar hela nätterna..Hade vart guld! Alicia somnade 18.30 o Freja 19. Alicia gnydde till vid 19.30 så tankade ja lite till så kanske hon nu har somnat för natten…tre kvällar i rad har vi nu gjort så att hon äter runt 18 och sen runt 19 på andra bootsen sedan vid 19.30 lägger jag mig i min säng o så gosar vi..hon gillar att bli klappad på ryggen, i ansiktet på örsnibbarna o tar ca 20 min sen sover hon och det tycker jag är bra så hon inte somnar alltid me amningen för natten för de blir svårt om man nån gång ska iväg. De är oxå så himla mysigt att ligga så ihop o gosa. Idag har jag känt mig risig. febrig o ont i hela kroppen.
Som man ser på bilen (tagen i morse) så här han i helgen satt upp väggarna i köket och har fortsätt idag och är nu färdig i köket, i morgon börjar han isolera i finrummet.

go choklad till kaffet

go choklad till kaffet

Köket

Köket

Måste tipsa om en choklad som är super god och man/jag i alla fall behöver bara ta en bit sen e ja nöjd..letat efter en choklad som ja kan ta ibland te kaffet utan att äta hela skiten…
Såg precis reklam att Ensam mamma söker är i kväll! weeeehoo. Vilken kväll. Lite digestivekex o räkor till de…synd man inte kan ta lite vitt vin till!
Kommentera


sex + = 15