Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Tiden flyger 

2017-06-09 @ 09:22

För ett år sedan var vi i Grekland en vecka. Jag minns det som igår men när jag tittar på bilderna så har det hänt så mycket. Tjejerna har blivit så stora och också blivit så bra vänner. Allt som Millie gör ska Maya också göra. De är inte alltid vänner heller utan det blir en hel del bråk… Men visst är det väl så med syskon. De som man älskar mest bråkar man ju med mest också. Min underbara familj! ❤️

Hejdå minbebis!

2016-08-26 @ 21:14

Jag har länge känt att jag velat flytta min blogg härifrån minbebis och har nu äntligen tagit tag i det och helt enkelt flyttat alltihop till https://hannasklotter.wordpress.com/ Äntligen!

Första resan

2016-08-17 @ 06:02

Jag sitter på Arlanda och ska snart köpa frukost. Lämnade en sovande familj och ska nu åka iväg på säljkonferens i två dagar. Jag är alltså bara borta över natten. Har hittills inte känt det som så jobbigt men nu när jag sitter här själv på ett ganska öde Arlanda än så länge så får jag ganska jobbig separationsångest.


 Jag märker på barnen att de reagerar på den nya vardagen. Båda mina fina tjejer blir mer mammiga. Maya kryper efter mig vart jag än går och Millie kommer in och vill kramas på natten. Hon kan ju uttrycka sig på ett annat sätt och säger också att hon saknar mig. Därför är det inte bara egna känslor av separationsångest utan också lite jobbiga känslor å barnens vägnar. Men idag är Millie hemma från förskolan,  vilket känns väldigt bra,  för då är nästan hela familjen samlad och ingen behöver riktigt känna sig ensam (förutom jag då) . Tjejerna har ju varandra också. Är så glad att de har varandra och att de redan har så mycket utbyte av varandra. Redan för några månader sedan kunde man se detta utbyte. Fantastiskt! Nej, nu blir det frukost. Magen kurrar alltför mycket. 

Första arbetsdagen avklarad! 

2016-08-16 @ 08:28

Så var denna föräldraledighet slut. Igår jobbade jag min första dag. Det är som vanligt väldigt blandade känslor men mest tycker jag att det ska bli kul att komma upp på banan igen. Det är tråkigt att tiden hemma med underbara Maya är slut men samtidigt så unnar jag ju Shille att få uppleva ensam tid med henne. Maya är verkligen rolig att vara med. Underbar! Jag är så nöjd med min tid hemma och det är nog därför jag känner att det är ok att min tid är över och att Shille nu tar över istället. Men det var en väldigt trött man jag hade igår kväll. Jag, däremot, kände mig hyfsat fräsch. Kanske är det lite slitigare att vara hemma? 

Bio med min stora tjej ❤️

2016-08-13 @ 13:52

Spår efter vattenkriget

2016-08-09 @ 16:49

Tjejerna var plötsligt instängda i badrummet. Shille öppnar dörren och hittar på Millie och Maya med varsin vattenpistol i handen. Vet inte vem som vann men misstänker att det var Millie. Hon var inte riktigt lika blöt som Maya… 

Spår efter vattenkriget

Mamma, vad är designad? 

2016-08-08 @ 22:12

Pratar vi mycket design här hemma eller? Ikväll vid köksbordet pekade Millie på maten och de olika tallrikarna och sa ”den här är designad och den här är designad..” osv. Sen plötsligt fick jag frågan ”mamma, vad är designad?”. Ja, vad säger man? Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Lilla fina sötnosen lyssnar så mycket på oss utan att vi märker. Tydligen. Jag och Shille har pratat en del shopping, presenter och inredning på sistone och det har tydligen Millie hört. Men när pyjamasen ska på eller skorna när vi ska ut, då hör hon väldigt dåligt. Det gäller att aldrig glömma att vi alltid har minst en liten person som hör ALLT vi säger. 

Morgonmys 

2016-08-08 @ 22:04

På besök hos frisören 

2016-08-08 @ 22:00

Jag var på besök hos frisör Millie idag. Hon borstade och fixade mitt hår men undrade varför jag hade fått så mörkt hår? Hon såg utväxten alltså. Jag har fått väldigt mycket mörkare hår sedan barnen och särskilt efter att Maya kom. Hur kommer det sig egentligen? De där gravidhormonerna är tydligen inte att leka med. Gör håret mörkare och så. Millie var väldigt noga med att poängtera att hon faktiskt var en frisör på riktigt. Söta, underbara Millie 💕

Mini me ❤

2016-08-08 @ 18:11

Kanske inte så likt mig men ändå halva mig.