Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Nervös!

2012-04-26 @ 17:27

I morgon bitti är det så äntligen dags för mitt läkarbesök för att kolla om jag har nåt fel på sköldkörteln. Jag har längtat efter att göra testet – det har bara inte funnits tillfälle riktigt tidigare. Men jag är också skitnervös! Tänk om det inte visar nåt? Nu har jag visserligen pluggat på MASSOR och sett att man kan ha rubbningar som inte syns på proverna, då testerna jämförs med ett uträknat medelvärde från MÅNGA andras tester. Alltså kan det finnas avvikelser utanför det medelvärdet åt båda hållen, men tydligen brukar läkarna nöja sig med att man hamnat inom vad som anses normalt. Fast de ju inte har aning om hur MINA normala värden var INNAN allt blev knas. Så, man ska inte nöja sig med att de bedömer att man är frisk, om man inte känner sig det. Jag har ju så gott som ALLA symtom och kommer inte nöja mig. (Hoppas jag – läkare har en jädra förmåga att lura en att tycka att man är nöjd fast man inte alls är det.)

Vad man bör göra – som jag hoppas jag har gutts till – är att kräva att få provbehandlas. Blir man hjälpt så är det ju rätt glasklart…

Åh – gode Gud i molnen… Låt mig träffa en BRA läkare imorgonbitti. Eller, låt proverna visa nåt, ge mig Levaxin och låt sedan mig få må BRA igen. Jävlar så jag saknar det! Att vakna PIGG, ha ork hela dagen, inte känna mig som att nån backat över mig… och slippa vara så himla deppig. Jag är ju en glad skit av naturen! Det är ju jag som kommer med peppning och hittar ett litet ljus i tunneln oavsett vad som händer. Vart tog hon vägen liksom? Den här människan är ett fläskigt litet vrak. Bort med henne nu, tycker jag! Fram med en smalare gladare Mamma Mi!!! It´s time! 😀

Förresten – jag skulle ju putsa fönster för att få tiden att gå när min kompis verkar ha barn på G. Det började spöregna – så jag antar att jag slipper då? 😀 (Jorå, lite finns kvar av gamla jag!)En kommentar på inlägget “Nervös!”

  • Jannice

    Håller tummarna för att det går bra på testet..! :)

    2012-04-26 kl 22:37

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.