Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Drömmen om att kunna träna

2013-04-02 @ 13:15

Jag testade  att träna lite för några dagar sedan. Det sket sig lite. Foglossningen vägrar att låta mig röra mig.
Testade några fånigt enkla gravidövningar nyss och knak och klick… Nu kan jag inte ens med envishet lyfta fötterna över en mattkant. Acceptera att träning får vänta är inte lätt. Börjar fundera på om jag inte borde sätta mitt stödbälte runt fötterna istället.

Hade tänkt byta lakan, tvätta och dammsuga lite och sedan sätta mig på balkongen och sola lite. Men nu har jag fått hjälp upp i sängen istället. Med Expressens Söndagsbilaga och en Janet Evanovich-bok. Sedan kanske jag hinner somna innan jag läst en rad i någondera. Så grymt trött igen. Var ett par veckor då jag hade mer energi. Nu skulle jag lätt kunna sova dygnet runt!

Vägde mig imorse. Står kvar på samma vikt sedan två veckor. Möjligen gått ned lite. Ironiskt då jag faktiskt både ätit mer mat och ätit godis hela påsk. Om jag övergår till min vanliga mat nu, kommer jag att börja viktskena igen? Ska jag fortsätta med Janssons frestelse och godis? 😉

Upp nu i v18+2 ca 6kg.Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.