Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Ensam hemma-kväll

2013-04-26 @ 10:12

image

Mmmm…
Mammalyx!
Artur är i Stockholm med jobbet idag och ikväll så jag stannade till vid tidningshyllan på Konsum när jag ändå var där.
Köpte även pumpa att rosta och ha som tilltugg till middagen ikväll. (Moussaka)

Elle blir det inte ofta man läser nu för tiden. Gissa om jag känner mig dum som ändå köpte en barn/föräldrar-tidning när jag skulle ha ett mode- och ett inredningsmagasin. Jag hade verkligen tänkt att köpa Lantliv eller Plaza Interiör. 😛
Nu sitter jag här med:

image

Dvs Nya Vi Föräldrar nr 5 maj 2013.
Lite ”du vet att du är mamma när bajset vinner över Villeroy & Boch”.

Nu ska jag packa upp kassen med maten nu och snabb-bädda sängarna och göra en kopp kaffe och läsa lite innan det är dags att hämta hem gullungen.

Gick bra att lämna idag med även om han var lite mer medveten om att jag skulle gå. Vi hade en tråkig morgon med ont i magen och blodigt bajs och många tårar. Övervägde BVC men det är ju inget ovanligt i Vincents fall.

Strax helg.

Puss på er! :-*Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.