Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Att fylla år

2018-11-16 @ 19:37

Som Elis har längtat efter den här dagen. Undrat, funderat och frågat oss dagligen om när han fyller år. Inte lätt när man fyller sent på året och alla kompisar redan haft sina kalas. Inte lätt att ens förstå det hela med att fylla år. Vad händer då? Varför fyller man år? Får man bestämma då? Kommer jag få det jag önskar mig? Vilka ska komma på mitt kalas?

Igår blev det nog lite för mycket för vår skatt. Som det lätt blir när man är liten i denna stora värld. Först en stor dag på förskolan med Lyktfesten, kompisar och kompisars föräldrar. Sen också vara en natt ifrån sin födelsedag. Vad skulle hända när han vaknade? Det blev helt enkelt en liten urladdning emotionellt. Vår emotionella lilla virvelvind. Men vi är vana och rutinerade föräldrar. Eller vi tänker det nu såhär fyra år senare. Så vi vet någorlunda hur vi ska hantera hans virvelvindar, det gäller bara att vi själva är i skick att hantera situationen på ett medvetet plan.

Tillslut så lyckades vi bryta den efter att vi tagit turer om vartannat. Lite auracleansing med en aromaspray fick honom på andra tankar. Åh vad jag älskar eteriska oljor och dess kraft. Jag frågade helt enkelt lugnt om han ville svepa bort dom negativa energierna i rummet och runt oss. Om han ville börja om på nytt och prata lugnt om det som inte känns så skönt i kroppen. Så vi la oss ner och pratade om hur han mådde. Och riktigt nog så var det mycket frågor om att fylla år. Vad som skulle hända. Åh va jag älskar honom och hans stora och små funderingar som inte alltid är lätta att uttrycka. Men så länge vi hittar tid, tar tiden och inser när det blivit lite för mycket så brukar det gå bra. Vi hittar varandra och landar tillsammans.Kommentera


tre + = 6