Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

helgen

2015-04-19 @ 20:36

Vi har hållit igång hela helgen tror jag. Vi har städat här hemma, myst med film och god mat. Fikat på stan och här hemma. Riktigt roligt att äntligen någon ville komma hit på en fika då det typ aldrig sker annars. Finns må.ha bortförklaringar för att slippa umgås med oss tyvärr. Men idag blev det fika mys här hemma och samine hade bakat en drömrulltårta som va riktigt smarrig. Vi har även fixat i trädgården lite med att fylla på jord och gödsel.  Ska försöka städa verandan och möblerna till veckan så vi kan sitta ute och mysa också. Köpa lite blommor så det blir fint.  Tobias har även målat trappen en till omgång och nu är det nära till att bli klar. Behövs bara ett lager till så är det klart.

Nej nu blir det sängen natti natti

uppehåll

2015-04-15 @ 20:16

Nu har det varit ett långt uppehåll.  Men har haft fullt upp här hemma. Vi har varit i Strömstad och myst en vecka och sen haft massa här hemma. I förra helgen va vi i Örebro på innebandy cup med thimon. Riktigt roligt att kolla på dom jätteduktiga grabbarna. De spelade med vinst i 3 matcher, 1 match oavgjort och en förlust.  Riktigt duktiga.

Imorgon blir det nattjobb och sen en ledig helg/veckaigen. Nästa helg ska det firas mosters sötnosar som fyller och har fyllt 1 och 2 år.

Nej nu kolla klart Robinson innan drt blir sängen

jobb

2015-03-29 @ 16:16

Har jobbat igår och idag. Känts riktigt bra faktist. Tråkiga att jag missade theos första innebandymatch men Tobias skickade bilder.  Han stog i mål.  De förlorade Dock men hade varit jätteduktiga och kämpat massor.

Imorgon har jag en ledig dag så ska måla klart listerna, iväg på äggjakt antagligen och sen med thimon på innebandy träning på kvällen. Är ju kort vecka då barna är lediga fredag.

givande dag

2015-03-26 @ 18:47

Idag har vi varit i karlstad på möte med skolan och en skol coach. Detta kändes riktigt bra och vi fick en massa tips som vi nu ska testa på våran älskade gumma. Vi kom fram till massa bra saker som hon verkligen satte fingret på. Gillade denna människa riktigt bra. Så nu hoppas vi på framgång och bra samarbete med skolan framöver också.

 

Sen har jag och älsklingen också planerat dom hemska tre veckorna vi har framför oss. Vi fick skit löner båda denna månad så vi får se hur vi löser det men på något sätt måste det ju bara gå. Vi har gjort matsedel på det billigaste maten vi kommit på. Blir en månad med mycket pasta och pannkakor :-)

 

Ikväll blir det tvn och bara ta det lungt. Sen jobbar jag hela helgen. Barna har matchat och tävlingar hela helgen så Tobias har fullt upp med andra ord. Jag missar tyvärr men men så är det ibland.

 

Nu blir det lite kvällsmat.  Kram på er

 

huvedvärk

2015-03-24 @ 20:30

Idag har jag haft en hemsk huvudvärk hela dagen så har inte blivit många knop här. Imorgon ska jag iväg till Torsby för att träffa psykologen och dietisten så börjar bli riktigt nervös inför det. Hoppas dock på att få lite sömn inatt. Men först kolla på biggest loser.  Är ju final veckan så riktigt spännande nu.

Till helgen missar jag massa roligt då jag jobbar.  Fredag missar jag thimons sista serie match,  lördag ska samine vars med på hopptävling hoppas dock jon hoppar på fm då jag jobbar kväll och sen söndag theos första innebandymatch.  Så Tobias får filma och ta massa kort så jag får se sen.

 

lungt

2015-03-23 @ 16:42

Har bara tagit det lungt här hemma idag. Planerat nästa månad som blir riktigt tuff. Blir ju glapp med pengarna efter sjukskrivningen men det ska vi fixa också hoppas jag.

Just nu är samine i stallet och thimon är på innebandy.  Imorgon blir det att måla klart listerna i trappen så är det bara att sätta dit halvmånarna.  Kommer bli riktigt bra känner jag.

Sen på onsdag ska jag till Torsby hela dagen. Ska träffa dietist och psykolog sen hoppas på ett positivt besked.

Torsdag är drt möte med en skolcoch som jag har stora förhoppningar till.

Idag ringde de om ett till jobb men tackade nej och ångrar mig faktist lite men blir nog bra till slut ändå hoppas jag.

match

2015-03-22 @ 17:24

Idag va det innebandy match på schemat i hammarö. De skulle spela mot skoghall och visste att det skulle bli en tuff match då de fick stryk förra gången med 6 – 1.  Men de hade en riktigt bra kämparglöd, bra målvakt och lite tur idag så det blev faktist vinst med 3 – 2.

Så nu har vi nyss kommit hem. Gossarna är ute och cyklar. Theo är stolt över sin nya cykel han fick igår.

Imorgon är det återigen vardag och fullt upp hela veckan tror jag. Men snart är det påsklov och det ska bli skönt.

 

Kramisar på er

match

2015-03-21 @ 10:29

Samine är i stallet sen kl nio imorse och vi andra tar det lite lungt här hemma. Funderar dock på att måla andra omgången med färg Men vi får väl se.  Ska iväg till karlstad på fotbollsmatch i eftermiddag som thimon ska vara med på. Får hoppas på en vinst.  Ska även kolla på cyklar till gossarna.som växt ur dom de redan har. De växer ju verkligen som ogräs.

mysdag

2015-03-20 @ 20:15

Idag blev det mysdag efter skolan. Vi gjorde Pulled park hamburgare med hemmagjorda pommes.  Vilket va riktigt gött och alla barn älskade det. Till efterrätt blev det chokladmousse med jordgubbar.  Vi har kollat på film och spelat monopol.  jag va ju självklart bäst och vann

slappar dag Lo

2015-03-19 @ 17:20

Idag blev det en riktigt slappardag då jag ska iväg och jobba inatt. Så har inte gjort värst mycket. Va iväg på ett möte på jobbet och kollat våra bästa år.  Skönt med såna dagar också ibland. Samine är i stallet och gossarna på innebandy så det är grymt tyst här hemma. Borde väl kanske sova en stund innan men det brukar inte gå så värst bra då tar det bara lungt.