Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En eskimå

Ett tredagars embryo åkte in i frysen. Jag är glad. Det är jag. inte alla som får till frysen. Men är ändå lite besviken att de andra sju var av dålig kvalite och inte lyckades bli en blastocyst. Hade så gärna haft en blastis iallafall.. känns som att jag har dålig äggkvalite och det jag ruvar på nu inte ska bli nåt :( Försöker läsa positiva trådar på familjeliv om folk som blivit gravida ändå utan att få något till frysen. Så känns lite hoppfullt iallafall.

Ruvardag 7 idag. Symptom… inga alls. Eller ja, lite ömma bröst men som sagt det har jag alltid innan mens. Ska försöka att inte tänka så mycket. Iallafall inte ikväll. Ska se på nån mysig film å krama min pojkvän.2

kommentarer på En eskimå
  1. Xenia skrev

    Jag vill önska er lycka till. Vi har gått vår IVFresan, som var inte så lätt alltid. Det är lätt att säga än få gjort, men försök att tänka mindre. När vi slappade av och slutade tänka hela tiden på resultatet, så fick vi det som vi väntade – vår son.

  2. ivfresan skrev

    Tack så mycket! Vad roligt att ni fick er älskade son! Jag hoppas jag har samma tur. Ska försöka å slappna av lite mer :) Tack!


Kommentera


− sex = 2