Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

V22 med hjälp av IVF

Hej! tänkte att jag skulle uppdatera lite hur det har gått. Var ett tag sen.

Än så länge har det gått bra. Är i v22 och väntar en liten tjej :) känns fortfarande overkligt. Hon bökar å buffar därinne i magen varje dag och det är en fantastisk känsla.

Mådde skit mellan v 7 och 14. Illamående varje dag och så trött så det var rena pinan att gå till jobbet varje dag. Men såklart värt det!

Det tog alltså 4 år för oss att lyckas. Om allt går som det ska kommer hon i början av juni och vi är så tacksamma å lyckliga.

Kram!1

kommentar på V22 med hjälp av IVF
  1. H skrev

    Hej!! Gud skulle så gärna vilja komma i kontakt med dig. Kom nyss in på din blogg och har inte läst allt men mycket kändes direkt så likt min situation. Vi är ett ungt par som försökt snart fyra år. Våra embryon har haft svärt att utvecklas till blastocyster. Gjorde behandling denna månad och fick tillbaka ett tvådagars men fick mens idag. Första gången jag fick isättning. De glada nyheterna är dock att vi fick två blastocyster till frysen, har aldrig fått blastocyster förut eller något till frysen alls, detta var vårt tredje ivf. Kan inte du berätta lite om er resa på mail?! Och galet kul att du blev gravid till slut det ger mig hopp! Kram


Kommentera


tre − 1 =