Jag heter Teresa, är mamma till tre små och kostrådgivare här på minbebis.com. Här bloggar jag om mat ur olika aspekter, men även om mycket annat. Om inget annat anges har jag själv tagit bilderna som publiceras här på bloggen. Vill du använda en bild, så fråga mig först genom att lämna en kommentar här på bloggen.

Add Comment Register

Grönsaks-couscous med halloumi och kokt ägg

image

Jag börjar med att koka de frysta grönsakerna ett par minuter med salt, peppar och riven vitlök. Häller sen över couscous direkt i det kokande grönsaksspadet och stänger av plattan. Efter några minuter har couscousen svällt färdigt, då blandar jag ner lite smör och någon god olja.

Jag kör mycket på känsla vad gäller mängder och tider. Men vill någon av er ha ett mer detaljerat recept, så säg bara till.

2 reaktioner på ”Grönsaks-couscous med halloumi och kokt ägg

  1. Hej!
    Vad var det för grönsaker du hade i? Naturell keso till? Fräscha recept du har!

  2. Hej! Åh, nu ska jag försöka att komma ihåg… Ärtor och majs tror jag att det var. Vad kul att du gillar recepten! 😀
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra × = 32