Jag heter Teresa, är mamma till tre små och kostrådgivare här på minbebis.com. Här bloggar jag om mat ur olika aspekter, men även om mycket annat. Om inget annat anges har jag själv tagit bilderna som publiceras här på bloggen. Vill du använda en bild, så fråga mig först genom att lämna en kommentar här på bloggen.

Add Comment Register

Min absoluta favoritfrukost

image

Äggröra på 3-4 ägg, morotsbitar, tortilla med ost och färsk chili, apelsinklyftor och vatten. Det här är min absoluta favoritfrukost just nu. Efter den blir jag mätt, glad och nöjd på ett sätt som jag aldrig blir efter smörgås och filmjölk med flingor.

Idag är det lördag! Utanför fönstret här hos oss hör man droppar av smält snö slå mot marken. Jag önsketänker att det kanske är ett litet vårtecken, jag längtar så nu efter grönska, blommor och värmande sol…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × = 2