Jag heter Teresa, är mamma till tre små och kostrådgivare här på minbebis.com. Här bloggar jag om mat ur olika aspekter, men även om mycket annat. Om inget annat anges har jag själv tagit bilderna som publiceras här på bloggen. Vill du använda en bild, så fråga mig först genom att lämna en kommentar här på bloggen.

Add Comment Register

Vårgrön soppa med jordärtskockor och purjolök

image

image

Vårgrön soppa med jordärtskockor och purjolök
2 portioner
1 liten purjolök
5 jordärtskockor
Lite smör
En skvätt vatten och grädde
Salt, peppar
Ca 2 tsk dijonsenap
Olivolja
Skala och tärna jordärtskockorna och purjolöken och fräs dem i lite smör, salt och peppar ett par minuter. Häll över vatten och koka tills allt är mjukt. Mixa och häll i grädden. Späd till önskad konsistens. Smaka av med dijonsenap och eventuellt mer salt och peppar. Toppa den färdiga soppan med en god olivolja.

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 + sex =