Jag heter Teresa, är mamma till tre små och kostrådgivare här på minbebis.com. Här bloggar jag om mat ur olika aspekter, men även om mycket annat. Om inget annat anges har jag själv tagit bilderna som publiceras här på bloggen. Vill du använda en bild, så fråga mig först genom att lämna en kommentar här på bloggen.

Add Comment Register

Lunchsallad

image

Jag fick gräva djupt i kylskåpet för att hitta något att äta till lunch idag. En ensam, torr tortilla, lite halvledsen sallad och påsens sista två morötter såg jag ligga där i kylen väntandes på bättre tider. Inte särskilt inspirerande. Men i sällskap med lite andra sällskapstörstande ”kylskåps-singlar” blev det faktiskt en god sallad. Att rulla upp tortillan och klippa den i små bitar var lyckat, särskilt när de tagit smak och mjukats upp av olivoljan och kryddorna. Det här var i salladen:

Grönsallad
Skalade, hackade morötter
Oliver
Fetaost
En klippt tortillakaka
Kokta ägg
Olivolja
Torkad dragon och oregano
Salt och peppar
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem + = 10