Add Comment Register

Individuell hälsocoaching

Du kan här genom minbebis.com få individuell hälsocoaching av mig, My Samuelsson. Nedan har jag listat de tjänster jag kan erbjuda. Välj det som passar dig och beställ genom att maila till alma@minbebis.com. Vid beställning av en tjänst är det viktigt att du beskriver din fråga och eventuellt dilemma så tydligt som möjligt.

Sömnsvårigheter

Du får ett individuellt program utefter just dina förutsättningar, som kan hjälpa dig att komma till ro med dina sömnpoblem. Programmet innehåller konkreta övningar, samt en hel del nya rutiner som ska passa in i din vardag. Återkoppling ingår och följs upp enligt överrenskommelse, vanligtvis efter 2 veckor.

Pris: 490 kr inkl moms (faktura via post eller mail)

Stress

I dettta program får du arbeta med en del olika frågor och frågeställningar kring just din stress.  Du får även ett tillhörande individuellt program med övningar och tips på hur du kan arbeta med din stress, lära dig att upptäcka den i tid och såsmåningom förebygga den stress som du inte trivs med. Återkoppling ingår och följs upp vanligtvis efter 2 veckor.

Pris: 490 kr inkl moms (faktura via post eller mail)

Självkänsla

A kunna inse sitt egna värde kan för en del ibland inte vara så enkelt. Faktum är att de flesta av oss givetvis någongång har vacklat lite i den frågan, vilket är helt mänskligt. Att ständigt gå med en bristande tro på sitt egna värde, kan däremot vara hämmande på många sätt.  Jag kan hjälpa dig med ett individuellt program som innehåller konkreta övningar, nya reflektioner och perspektiv kring tankar om dig själv för att du ska må bra.  Återkoppling ingår och följs upp vanligtvis efter 2 veckor.

Pris: 520 kr inkl moms (faktura via post eller mail)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra − 1 =