Add Comment Register

Kostrådgivare för gravida

Välkommen till vår blogg med de senaste svaren på frågor om kost och välmående under graviditeten. Hos oss får du råd om mat och egenvård när du är gravid och/eller ammar!

Läs senast uppdaterade frågor och svar om kost och välmående under graviditeten här.

Ställ en fråga till oss

Använd kontaktformuläret ”lämna en kommentar” längst ned på sidan.Du behöver inte fylla i ”hemsida”. Välkommen med din fråga! Läs mer om oss, My och Teresa, och om vår utbildning här.

Här hittar du de senaste frågorna och svaren

Nyheter

Kostrådgivning express

Alma e-guider

Gravid-wellness

Bygg din egen gravidbok med almas e-guider!

Ta hand om dig själv

0 reaktioner på ”Kostrådgivare för gravida

 1. Hej!

  Jag undrar om den köpta barnmaten är mycket sämre än hemlagad mat? Jag har en dotter som är 9.5 månader och jag hinner inte laga mat till henne utan köper barnmatsburkar. Jag har även hört att man ska tillsätta en matsked fett i varje portion mat då de köpta matburkarna innehåller för lite fett. Stämmer det?

  Jag brukar tillsätta smör i hennes gröt också. Dock har jag nu börjat fundera om detta kan vara dåligt då de köpta (som jag har hört är bättre?) är järnbrikade och smör kan väl liksom mjölk hämma järnupptaget? Eller är jug helt ute och cyklar nu? :)

  Jag skulle bli så väldigt glad om ni kunde svara på dessa frågor! Tack på förhand!

  (Mailar ni svaret eller var kan jag läsa det?)

 2. Hej,

  Undrar om det är farligt att äta jordgubbar under graviditeten? Jordgubbar innehåller ju en del Salicylsyra. Jag har t.o.m. blivit rekommenderad att inte använda min ansiktstvål som innehåller Salicylsyra.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + = tretton