Add Comment Register

Det här är vi!

Välkommen till vår blogg. Här kan du ställa frågor till oss som rör kost under graviditeten.

Om din fråga blir publicerad får du svar inom några dagar. Vi har tyvärr inte möjlighet att besvara alla frågor så kontakta därför alltid er lokala vårdmottagning/MVC vid akuta problem eller frågeställningar. Vi kommer inte publicera efternamn eller emailadress.

My Samuelsson

Jag är beteendevetare i grunden. Är utbildad hälsoutvecklare och arbetar idag som personlig tränare, kostrådgivare och föreläsare. Parallellt frilansar jag som sångerska och har tidigare arbetat inom SEB och som presschef. Jag är lic. Personlig Tränare och dipl. kostrådgivare.

Johanna Eneroth

Jag har olika bakgrund, studerat psykologi och ekonomi för att sedan arbeta några år som mediaplanerare. Senare har jag studerat och arbetat inom vården. Insåg dock att jag ville ägna mig åt hälsofrämjande arbete och utbildade mig till hälsoutvecklare i Uppsala. Instruktör i nordicwalking www.gymstick.se/index1.html samt utbildad att ta emot fysisk aktivitet på recept www.farledare.se.

Teresa Hellgren

Jag är biolog i grunden och arbetade med vetenskapsjournalistik innan jag utbildade mig till hälsoutvecklare. Jag är Personlig Tränare och dipl. kostrådgivare. Viktigast av allt är jag lycklig mamma till en liten son!

Som hälsoutvecklare har vi bland annat följande titlar:

. Lic. Personlig Tränare
. Dipl. Hälsoprofilbedömmare
. Dipl. Kostrådgivare
. Hälsocoach
. Dipl. Friskvårdsekonom

Dessutom har vi fullföljt kurser inom:

. Hjärt- och lungräddning
. Samtalsmetodik
. Anatomi
. Fysiologi
. Träningslära
. Strukturerat arbetsmiljöarbete
. Entreprenörskap
. Ledarskap
. Gruppdynamik
. Beroendelära
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ sex = 15