Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ändrade planer

Eftersom jag fortfarande blöder lite så fick vi skjuta upp besöket på IVF-kliniken. Det får bli imorgon för det var enda tiden de hade. Jag vill verkligen inte behöva vänta en månad till. Det går ju inte.

Så klockan 9:45 ska jag vara på vårdcentralen och klockan 11:00 på IVF-kliniken. Hoppas verkligen jag hinner. Annars får det bli taxi. Köra själv kan jag inte om jag måste ta starkare smärtstillande.

Sen efter allt ska jag dessutom försöka jobba. Det vet jag inte om jag kan.

Just nu har jag ganska ont igen. Vaknade och mådde bättre och har inte tagit något morfin. Efter att ha gjort nr2 så somnade jag först. Sen kom smärtan tillbaka. Jag ska försöka klara mig på paracetamol idag. Hjälp!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *