Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Fantastiskt!

Jag ringde kliniken och hörde hur många som befruktats. Det där jobbiga samtalet ni vet.

3 stycken var omogna. Resten blev befruktade. Alltså alla 6 mogna ägg blev befruktade. Vi är helt överlyckliga. Detta är det bästa resultatet vi fått. De gjorde ICSI på alla så det kanske var lite det som gjorde det.

Nu får vi bara hoppas på att de delar sig fint. Ett vill vi ha tillbaka imorgon i alla fall.

Spänningen fortsätter!!!

27 reaktioner på ”Fantastiskt!

 1. Stort lycka till idag! Tänk att idag blir du ruvare. Ihhhhh! Så sjukt roligt och spännande. Kikar in här hela tiden för att se om du uppdaterad. Är så glad för din skull och att dagen med stort D i detta delmål är här❤

 2. Åh, vad spännande! Håller alla tummar och tår för att det ska gå vägen! Telepatiska styrkevibbar kommer här!

 3. Grattis!!! Jag har tänkt så på dig specielltoch håller tummarna att ni får tillbaka ett idag & en blasto! Kramar

 4. Stoort grattis! (Och heja heja nu embryon!)
  Jag är så glad för er skull för det flyt som är den här omgången. Bådar mycket gott minsann. Tummarna hålls för fullt här och tänker på dig imorgon. Kram på dig!

 5. Vad underbart! Grattis=) väntar med spänning och nervositet på vårt samtal imorgon=/ de kör alla med icsi för oss också. Precis vad jag önskat. Äggplocket gick bra!=) enormt lättad över att det gick så bra.

 6. Grattis! Vad härligt! Hoppas hoppas!!
  Jag har precis kommit hem från mitt plock. Det gick bra och kändes knappt. Men jag fick nog mycket bedövning. Var så nervös så jag skakade innan, men personalen var underbar och det gick ju bra. Jag var överstimulerad så vi hoppas på återföring om fem dagar. Det är en märklig tillvaro i den här IVF-bubblan…

 7. Grattis! Och lycka till sen :)
  Förstår inte riktigt förkortningen i ditt inlägg men jag lär mig allt mer för varje dag i denna ”värld”.

  Tack för din kommentar!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *