Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Läkartid!

Jag har ju glömt att säga att jag äntligen fått en tid till Vårdcentralen. Det tog några veckor. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska ha tiden till. Knutan är borta igen och jag mår som vanligt.

Vad hade ni gjort? Avbokat tiden eller gått dit och försökt få hjälp med mina besvär igen? De kommer antagligen bara säga att de inte hittar något fel och skicka hem mig igen. Jag är trött på att bli anklagad för att hitta på, avvisad för att de inte tar mig på allvar m.m. Ja ni förstår. Jag skulle ju byta vårdcentral men har inte orkat göra det ännu.

5 reaktioner på ”Läkartid!

 1. Är det specifikt för knölen du sökte? Om den nu är borta så så är det såldes inte för den du söker då?! Eftersom du är under utredning kring Endometriosen så kan jag tänka mig att de inte kommer göra något speciellt utan mer hänvisa till den andra utredningen. Egentligen så kan de ju inte direkt göra något mer heller eftersom du gjort tarmundersökningar, tagit de prov som går osv. Om du inte har ett tydligt syfte med besöket och vad du vill ha hjälp med så hade jag nog avbokat (men typ dagen innan så att du har tiden ifall typ knölen pluppar ut igen). Det blir ju som du skriver annars ytterligare en sak för dem att ”klaga” på sen…

  Angående akupunkturen, de behöver ju inte sätta runt svanskotan om det är där du får ondare, bättre att hoppa över det och fokusera på dem ställen som hjälper.
  Kram

 2. Det är ett eländigt skit att du inte får må bättre..Lider med dig.
  Men gå dit och se om du jan få hjälp med svanskotan. Kan säga för egen del att tillfället jag berättade om förut,jag ångrade efteråt att jag gick.Önskade jag hade haft tiden när jag mådde som allra värst..
  Så här efteråt känns otroligt att jag tog mig igenom graviditeten men det gjorde jag med en väl mående liten tjej som nu är 8 månader..shit vad tiden går..
  Hon föddes med förstorade njurbäcken så det varit en hel del oro..

 3. Karin: Jag mår ju inte bättre. Men de hittar inget fel på mig. Så antagligen är det endometriosen som bråkar. Då kan inte VC göra något ändå. :-/ Får se om jag går dit och frågar vad min krampande svanskota kan vara. Mitt mående går lite upp och ner.

 4. Mitt mående under min graviditet var inte roligt..få dagar fick jag vara frisk,super mottaglig för virus och annan skit.
  Sökte hjälp,och det var nåt tillfälle då VC inte hade nån tid så då fick jag tid på sjukhuset men i den vevan var jag friskare än när jag sökte hjälp.
  Kändes lite knepigt att ta tiden men jag gjorde det ändå.
  Du får väl överväga hur du ska göra,men du har ju tiden.kanske du känner dig bättre nu men vad vet du om i morgon eller i över morgon om hur du mår då..kanske klokt att ta tiden när du har en.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *