Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

8 reaktioner på ”Magbild

 1. Jag är ganska säker på att jag vill. Känner att det betyder något viktigt för mig. Kanske som du säger så slutar man gå runt och tro eller hoppas. Även om vilket som är välkommet. Men man fantiserar ju. Svårt! Får se hur jag känner på torsdag. Kanske jag kollar själv och får hålla tyst. Men är rädd för att försäga mig. Sen kanske någon av oss ändrar sig när vi väl är där.

  Jag drömmer bara om att det är en pojke och magen beter sig som en pojkmage. Hi hi! Fast det stämmer ju inte alltid. Vi kommer ha så mycket pojkar i min familj då så jag hoppas lite mer på en tjej för att jämna ut det lite. 😉
  Kram

 2. Jag vet att du inte bestämt dig att kika på könet än. Men kan inte hjälpa att undra om det är en liten pojk därinne. De säger ju att pojkmagar är högre…och din mage verkar vara rätt hög.
  Spännande och se om det stämmer :)

  Angående att kolla kön förresten – jag har läst en studie där de kommit fram till att de som inte kollar kön har en högre risk att få förlossningsdepression. Detta är för att man ”i hemlighet” går och hoppas (och kanske är övertygad) om att det är en tjej/kille när det visar sig att bebisen sedan har det andra könet.
  För min del (och Js) fanns det inga som helst tvivel om vad vi ville göra. Måste vara jobbigt att vilja två olika saker. Men det är som du säger…ni måste behandla varandra med respekt.

 3. Fiiiin! :)

  Tack, var faktiskt inne och läste dina gamla inlägg för jag mindes att du hade det.. Bara att hoppas på det bästa!

  Kram!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *