Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Mer orolig

Bara för att jag fick se den där skuggan på testet så blir jag mer orolig. Jag har ont och småblöder lite. Det gör ont i svanskotan. Jag hatar detta. Jag har småblött sedan i måndags. Men då har det ändå känts ok. Jag trodde det var kört. Nu har jag fått hoppet tillbaka och därmed har rädslan blivit större.

Jag var så dum och tog ett digitalt test mitt på dagen. Det stod Inte Gravid. Vi får väl hoppas att det bara var alldeles för tidigt för det. Jag kunde väl sparat det tills imorgon. Nädå! Nu ska jag tydligen må dåligt i onödan. Så dumt!

3 reaktioner på ”Mer orolig

  1. När sa läkaren att du kunde göra test? Hoppas det blir ett tydligt plus snart. Själv ska göra äggutplock på måndag

  2. Åh va lika vi verkar må! Jag är på ruvardag 11 på en femdagars blastocyst. Sedan i måndags har jag haft småblödningar och bruna flytningar. Smygtestade idag (har testdag på söndag) och det visade svagt positivt! Direkt efter jag tagit testet kändes det som att det kom mer blod… Snacka om att kastas mellan hopp o förtvivlan! Hållet tummarna för oss båda!!!!

  3. Hamnade på din blogg av en ren slump, vi verkar må lite på samma vis… Jag är idag på ruvardag 11 med en femdagars blastocyst. Har haft småblödningar och bruna flytningar sedan i måndags. SmygTestade idag och ett svagt streck kom fram, har testdag på söndag. Kastas mellan hopp o förtvivlan, direkt efter att jag testat svagt positivt kom det mer blod… Vet inte vad jag ska tro… Håller tummarna för oss båda!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *