Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Paus!

Jag lever. Men det är väl allt. Jag känner mig väldigt besviken och ledsen. Jag var ganska säker på att det skulle gå vägen denna gången. Men så gjorde det inte det. Då faller man ännu längre ner märkte jag. Jag försöker fokusera på att min kropp antagligen inte var riktigt redo ännu, efter operation och allt.

Nu ska jag ta en paus på en obestämd tid. Kanske jag uppdaterar ibland om jag har något intressant att skriva om.

Planen är att först operera bort den kvarvarande stenen i gallgången. Jag har en telefontid med läkaren på måndag. Så förhoppningsvis innan semestern. Sen kommer semestern och då ska vi vara i stugan ett tag. Jag ska dricka vin och tänka på roliga saker. Sen i augusti kanske vi tar nya tag. Då kanske vi är redo igen. Vi får se helt enkelt.

Jag är sjukskriven imorgon också. Sen kanske det ska bli skönt att komma tillbaka. Om det går. Jag blöder ganska mycket men har inte fått ont ännu. Bara väntar på att det ska komma igång mer. Kanske lagom till torsdagen då så jag måste stanna hemma. Vi får väl se. Det kanske inte blir någon syndaflod med hemsk smärta denna gången. Det hade ju varit skönt att slippa.

Tack så hemskt mycket för alla fina kommentarer. De värmer!!!

Ta hand om er! Jag pausar från allt som har med IVF att göra. Jag kommer antagligen att kika i mailen ibland men även där kommer det att antagligen ta tid innan jag svarar. Hoppas ni har överseende med det.

Kram på er!

(Lilla Stjärna! RIP!)

 

8 reaktioner på ”Paus!

  1. Åh, lider med dig.
    Tror du kan göra rätt i att pausa ett tag. Låta kroppen återhämta sig från alla hormoner. Hitta någon annan glädje i livet, något du kan skingra dina tankar med. Ta danslektioner, gå på scrapbooking kurs, vad som. Unna dig något för bara dig.
    tänker på dig/er! Kramar!

  2. Du gör rätt i att se till att kroppen kommer i balans nu tror jag. Och laddar om i lugn och ro. Oerhört tråkigt att det inte funkade ❤ stora stora kramar

  3. så jäkla tråkigt!! Hoppas du snarast får tid för op och att ni får en härlig sommar!! och samlar massa kraft
    Kram

  4. Brukar inte kommentera men läser ofta och vill säga att jag tänker på dig och önskar dig all lycka till! Tycker det låter som en bra plan att ta en paus och samla krafter! Kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *