Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ruvardag 12

Godmorgon!
I natt har jag drömt sådär intensivt och verkligt igen. Den handlade om dagens kalas vi ska på. Vi åkte hiss som gick sönder, katterna var med fast lösa och en massa andra konstigheter. Jag kanske borde stanna hemma? 😉

Dessutom var jag uppe och kissade i natt igen och tempen är högre än efter ÄL. Men negativt test. Jag blir nog mer galen för varje dag som går.

BIM var i måndags och jag blöder bara väldigt sparsamt. Så ingen mens ännu. Min slemhinna var väldigt tjock och fin och vill den komma ut så kommer jag att blöda massor. Det har då inte hänt ännu så jag måste väl erkänna att hoppet finns kvar.

Men det börjar bli lite sent för ett positivt test där allt kommer att gå bra. Kan embryot ha fastnat fel? Då blir hcg mycket lägre än normalt. Detta oroar mig massor. För visst känner jag mig lite gravid fortfarande.

3 dagar till test. Sen borde jag veta. Hjälp vad länge!!!

5 reaktioner på ”Ruvardag 12

  1. Vet inte om min förra kommentar på detta inlägg blev publicerat. Det verkade krångla med captcha koden (från telefonen tycks det vara ännu svårare).
    Tar du progesteron och har du molvärk? Molvärk var ett tidigt graviditetstecken för mig. Det kom en vecka före BIM och kändes väldigt tidigt för att vara en mensvärk.

  2. Har du lite molvärk också? Det tyckte jag var ett tidigt tecken för mig, men det kan ju alltid förväxlas med tidiga mensvärken. Tar du progesteron av något slag?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *