Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Tester

Ni som först testat minus och sen plus. Vilken ruvardag var ni på?

Ett stort fett minus idag också och lite blödningar. Men tempen är fortfarande förhöjd. Blir så förvirrad! Ruvardag 11.

7 reaktioner på ”Tester

 1. Hannah: Jag hade BIM i måndags. Men mensen har inte alls kommit igång. Jag tycker att det borde blivit plus nu om det gått vägen. :-/

 2. Men när är BIM för dig Libra? Så ledsamt om det inte tog sig. Och Walkwithme, det är ju ännu jättetidigt om du har BIM på måndag och testat redan nu så jag håller mina tummar även för dig att det blir plus på måndag!

 3. Jag fick också minus imorse :( så himla ledsen! Vill gärna tro på ett under så att det plötsligt blir plus på måndag (td). Det stod ju att chansen för att svaret skulle bli rätt med clearbluedigital var 55% när man testar så tidigt så det behöver ju inte stämma eller hur!? Håller tummarna!

 4. Så trist med dessa minus :(. Har hållit tummen så hårt för er. Jag hör ju själv till de som inte testar i förväg utan håller mig snällt ända fram till TD och har ingen egen erfarenhet av nåt minus som blivit plus.
  Men vill bara säga att jag fortsätter att hålla tummen i alla lägen! Kram ♥

 5. Hej Libra!

  Jag lider så med sig. Även om det finns chans att denna gång kommer gå vägen, det är ju fortfarande rätt tidigt, så förstår jag din oro! När man läser dina inlägg och hur pass dåligt du mår angående ditt jobb (det står inget om det i detta inlägg men passar på att namna det iaf) så hade jag helt klart övervägt att säga upp mig. Att ta en rejäl paus och läka själsligt. Jag vet ju inte alls era ekonomiska förutsättningar osv men av att läsa hur dåligt du mår av det.. ja det kan inte vara bra. En graviditet har kanske inte någon beviad stark koppling till hur man mår i övrigt, men jag tror bestämt att det underlättar om man mår ”bra” i övrigt.
  Finns det inget annat du skulle kunna göra? Om du inte skulle kunna tänka dig att vara utan jobb ett tag dvs. Nånting som får dig att må bättre?

  Jag förstår så väl hur det är att ha kört fast, känna att allt är hopplöst och ha ångest inför jobb..

  Jag håller tummarna att det kommer gå vägen med IVF för er. Försök att tänka att ”det som händer det händer” och det finns inget du kan göra förutom ditt bästa och vad du orkar med. Men försök se till att må så bra du kan, både fysiskt och psykiskt.

  Allt gott till dig,

  Mvh
  Chris
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *