Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Tjuvkikar!

Godmorgon!

Här sitter jag och tjuvkikar på mammakläder. Ja det är väl lika bra för det ska gå vägen denna gången. Eller hur? Nu låter jag lite kaxig kanske och helt orädd. Men det är tvärtom mot vad jag är. Men jag försöker ändå tänka positivt och vara glad tills motsatsen bevisas. Så jag tittar på mammakläder eftersom min mage redan är ganska stor och mina byxor börjar sitta åt.

När jag var gravid med Edda så hade jag stora problem med att hitta snygga mammakläder. Men nu finns det faktiskt en hel del.

N1429A015-K11@12

Det finns många snygga jeans. Jag gillar sådana här tajta.

MO029L003-Q11@4.1

Den här jackan var fin. Men inget jag behöver förrän till hösten tidigast.

EX429FA0J-Q11@12

Den här klänningen var söt.

Om allt ser bra ut på ultraljudet så kommer jag nog att beställa lite kläder på nätet. Var handlar ni mammakläder?

11 reaktioner på ”Tjuvkikar!

  1. Har inte varit inne på din blogg på ett tag pga av livet generellt, men ser ju att du är gravid!!!! Så himla stort grattis! Underbart och det är klart att det går bra! Kramar

  2. Jag surfar oxå och kollar in en massa gravidkläder! Superfina jeans! Tycker asos har mkt fint. När jag var gravid med dottern levde jag i gravidtightsen från h&m och amningslinnena från lindex. De kan man ju dock inte ha när man är ute på stan hehe

  3. Rekommenderar starkt mammakläderna från Asos! Assnygga och bra priser :) till och med kronprinsessan hade ju lite därifrån.

  4. Jag köper det mesta på h&m, senaste kapet är en svartvit randig ribbstickad klänning. Den är så snygg och framhäver magen riktigt fint :)

  5. Självklart ska du unna dig och njuta och titta och shoppa. Gör du helt rätt i. Vet själv vilken härlig och obeskrivlig känsla det var att gå in på gravidklädersavdelningen. Helt magiskt. Lycka till i shoppandet ❤

  6. Jeans,klänning tights och kortbyxor,linnen och mycket annat på HM.Beställde en vinterjacka,även den på HM.tyckte det var så roligt att handla allt eftersom magen växte.Jag ville unna mig själv antar jag och sen dessutom hade jag ju längtat så efter att få gå på gravid avdelningen och få handla.kö de mig stolt över magen.

  7. Jag har handlat jeans, klänning på hm. Sen ett par svarta byxor på Lindex :) En klänning från ellos har jag också beställt.

  8. Härligt att kolla mammakläder, började själv med iaf byxor tidigt för tyckte de vanliga satt åt för hårt i midjan. Gravidleggings och klänningar är toppen när man är gravid. Köpte mkt på hm och Lindex. Sedan finns många fina klänningar på zalando och ellos. Du får surfa runt lite och spana in! Håller tummarna hårt att allt fortsätter gå bra nu!

  9. Bra inställning! Att försöka tänka positivt och vara glad måste vi kunna unna oss. Det tänker jag också göra när det blir dags för oss igen. :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *