Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

5 reaktioner på ”Vårdcentralen

 1. Ja vid akutbesök har du rätt att besöka annan Vc, i mitt landsting betalar man då 300kr istället för 100kr. Om det inte är akut har en vc du inte är listad på rätt att neka dig. Varför inte testa att byta Vc?
  Eftersom det inte var akut du sökte så kan man tyvärr få ett sånt svar du fick. På sommaren är det vanligt att läkarna bara har akuta tider pga låg bemanning. Schemat kanske läggs 1 månad i taget? De borde iofs ha ha bett dig återkomma om några veckor..
  Känns som din Vc inte ställt upp så bra när du behövt dom..sök dig till annat ställe.

 2. Jag ville inte ha någon akuttid utan en vanlig eller telefontid. Märkligt att det inte finns någon alls. Vet ni om man kan gå till en annan VC utan att vara skriven där?

 3. Byt vårdcentral!!
  Hoppas du inte frågade efter en akuttid? För
  Isf borde de istället hänvisat till nästa dag om det kan vänta så länge. Annars har de några veckor (upp till 3 mån?) att ge dig en ordinarie tid till läkare. Känns som denna Vc inte har varit bra för dig på länge. Byt, om den nya inte
  Är bra..byt tillbaka eller till nån annan Vc.
  Kram!

 4. Vårdcentralerna är helt hopplösa med att ge akuttider på sommaren. Jag har också problem med portvaktstagg/fissur, men de tas oftast inte på allvar. Fick ingen akuttid sist, och då åkte jag dit och satte mig och sa: ”Jag blir inte tagen på allvar när jag ringer, så nu måste jag få prata med någon. Jag går inte förrän jag fått det.” Var jävligt jobbig, helt enkelt. Den som skriker högst får hjälp, och det är förstås helt stört att det är så det funkar.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *